Nieuws

Maak je klaar voor hét Halloween Spektakel van Pelt 2022!

Geplaatst door september 26, 2022 september 28th, 2022 No Comments

Terwijl Halloween nog maar een maand van ons verwijderd is, zijn we momenteel volop bezig met het voorbereiden van het grootste Halloween Spektakel van Noord-Limburg. Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober wordt het domein aan ‘De Grote Hof’ in Pelt opnieuw omgetoverd tot één van de meest griezelige locaties.

Voorlopig laten we jullie nog wat in spanning. We kunnen wel al verklappen dat er een aantal nieuwigheden op het programma staan, alsook is er op vrijdag 28 oktober een geweldige Halloween afterparty.

Houdt onze website en sociale media kanalen in de gaten voor verder informatie over dit spektakel en de ticketverkoop. Klik hieronder alvast op de link voor meer informatie.