Nieuws

Ticketverkoop start 6 oktober

Geplaatst door oktober 5, 2021 No Comments

Binnen een viertal weken is het zover. Een gigantisch en schrikwekkend Haunted House zal ‘Den Grooten Hof’ omtoveren tot een magisch Halloweenspektakel. Eens je het Haunted House hebt overleefd, ben je er echter nog niet. Vervolg je weg en ontdek wat er je nog allemaal te wachten staat.

Op woensdag 6 oktober starten we de online ticketverkoop. Let op, want er zijn maar een beperkt aantal online tickets beschikbaar. Heb je geen zin om naar een voorverkoopadres te rijden of wil je alvast zeker zijn dat je er bij bent, houdt dan zeker onze website en socials in het oog.

Online tickets kosten 8 euro (exclusief fee). Je kan tickets kopen voor zowel vrijdag, als zaterdag. Het ticket geeft je toegang tot het evenement vanaf 18u30 tot 22u00 op de gekozen dag.

Wil je toch graag een fysieke kaart bemachtigen, dan kan je die vanaf maandag 11 oktober verkrijgen in de verschillende voorverkoopadressen. Die worden maandag bekendgemaakt. Deze tickets kosten ook 8 euro. Tickets aan de kassa zullen in beperkte mate verkocht worden aan 10 euro.

Let op: elke persoon vanaf 18 jaar zal een Covid Safe Ticket moeten kunnen tonen aan de ingang.