Nieuws

Figuranten gezocht

Geplaatst door september 28, 2021 No Comments

Wil jij ons team van figuranten komen versterken? Heb jij altijd al eens in een echt Haunted House willen staan? Wil jij mensen de stuipen op het lijf jagen?

Het enthousiasme en inlevingsvermogen van onze figuranten zorgen voor een schrikwekkende ervaring voor de bezoekers die het beruchte Haunted House durven betreden. We zijn op zoek naar personen die graag deel willen uitmaken van deze fantastische groep.

Kruip in de huid van een echte Killer Clown, dwaal rond in een vervallen badkamer of speel de Bloody Butcher! Je hoeft geen acteur te zijn, maar vooral over een gezonde portie ‘goesting’ te beschikken om iedereen te laten daveren.

Laat ons iets weten via het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar vzw.peltevents@gmail.com als je op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober beschikbaar bent.

Een geweldige en unieke ervaring gegarandeerd!